NL   |   UK

PROCESOPERATORS (M/V)

(M/V Fulltime 38 uren per week)


Locatie: Born, Limburg

Over ons:

De droom een high-end choux pastry bakkerij te worden begon circa 80 jaar geleden. Anno 2018 bakken we met circa 50 collega's de perfecte slagroom soes, eclairs, Bosschebollen en andere mini gebak.

In meer dan 49 landen aanwezig, Van populaire koffiehuizen tot grote supermarkten, kleine speciaalzaken waaronder de bakker op de hoek, tot s ‘werelds favoriete fastfood ketens.

Samen staan we garant voor kwaliteit, flexibiliteit en verrassende productinnovaties. We streven
naar het beste in alles wat we doen. Of het nu gaat om de ingrediënten die we gebruiken het
design van onze industriële bakkerij, of de manier van samenwerking.

De functie:

Als Procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het produceren van groot- en klein banketproducten volgens de specificaties en één of meerdere van onze productielijnen. Je wordt aangestuurd door de teamleider en samen met je team zorgen jullie ervoor dat soezen, eclairs en andere mini gebakjes van de juiste kwaliteit, in de juiste aantallen, op tijd geproduceerd worden.
Jij streeft continu naar verbetering en signaleert dit. Je bent werkzaam in een 3-ploegendienst, roulerende diensten van maandag t/m vrijdag. Je rapporteert aan de teamleider, die eindverantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken.


Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: 

Jouw Profiel:


Onze Beloning: 

Interesse? 


Ben jij klaar voor een afwisselende functie met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden? Voel jij je thuis in een organisatie met korte lijnen waarin input en ideeën altijd welkom zijn? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail  naar: jobs@aabakeries.nl t.a.v. Esther Novello-Partouns, HR Manager. Voor arbeidsvoorwaardelijke vragen kun je tijdens kantoortijden contact met haar opnemen via: 0611066159 Voor functie inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren contact op nemen met Eric-Jan Hermans, Productie/TD Manager via: 0614870809

Meer info kun je vinden op: www.aabakeries.nl
Het controleren van een referentie kan onderdeel uitmaken van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.